Skuffede FCM-profiler troede på sensationen

Det lykkedes ikke for FC Midtjylland at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet, da midtjyderne torsdag aften tabte 1-2 til græske Panathinaikos i playoff-runden.

Efter 1-4 i den første kamp er FCM slået ud med samlet 2-6, og det er en dukkert for Superligaens førerhold, der havde bevaret troen på avancement.

- FC Midtjylland går altid efter at vinde, og vi havde håbet på, at vi kunne kvalificere os til gruppespillet. Det mislykkedes, og derfor er vi skuffet nu, siger Pione Sisto.

Dagens anfører, Jakob Poulsen, var ligesom Pione Sisto frustreret over det europæiske exit.

- Det er sindssygt irriterende, at vi ikke kommer med i gruppespillet, siger Jakob Poulsen og uddyber:

- Der er flere ting, vi kan tage med fra i dag. Vi rejste os i dag, og vi fik bevist, at Panathinaikos ikke var så meget bedre end os. Der var mange forbedringer i forhold til udekampen. Vi var gode til at holde fast i bolden, og vi kom frem til mange muligheder.

Jakob Poulsen var involveret i Panathinaikos første mål, da dommeren mente, at han løb for tidligt frem fra muren ved et frispark, hvilket resulterede i omspark.

- Det var mærkeligt, at dommeren dømte omspark. Jeg tror ikke, at han så, at de trillede bolden, inden jeg løb frem, siger Poulsen.

FC Midtjylland havde et svært udgangspunkt inden dagens opgør med 1-4-nederlaget fra den første kamp i bagagen.

- Vi havde en forkert indstilling i Athen. Vi var alt for langsomme på bolden, tog nogle forkerte beslutninger og var måske lidt bange for at spille, siger Pione Sisto.

/ritzau/

 

Dagens Gossip