Skuffede midtjyder bøjer sig for Barbosa

Når det mislykkedes for FC Midtjylland at forsvare en seksmålsføring i anden halvleg af Champions League-opgøret mod tyske Thüringer HV, så skyldtes det ikke mindst spanieren Alexandrina Barbosa.

Den portugisiskfødte bagspiller flåede FCM-forsvaret op og skaffede sit hold en 26-24-sejr.

- Vi fik slet ikke styr på Barboas i anden halvleg. Hun kørte rundt med os. Og så fik vi ikke de redninger, som vi havde i første halvleg, og vi spillede bare ikke godt nok i angrebet, forklarer playmaker Nycke Groot.

Hun er selvsagt meget skuffet over nederlaget, og det samme er landsholdsstregen Susan Thorsgaard.

- Thüringer er et klassemandskab, men en seksmålsføring skal vi kunne holde. Og det var heller ikke, fordi der gik panik i den.

- Vi stolede fuldt ud på hinanden og vores koncept, men de straffede vores fejl hårdt og fik også fuldt udbytte af en fantastisk hjemmebane, siger Thorsgaard.

Resultatet betyder, at FC Midtjylland formentlig skal slå Thüringer HC på hjemmebane med tre mål for at gå videre til Final 4-stævnet, men der resterer fortsat fire kampe, så meget er åbent endnu.

- Resultatet betyder ikke så meget nu. Vi skal bare slå Thüringer hjemme og slå Sävehof ude, så går vi videre. Men det er da træls at tabe to point her, når vi spillede så god en første halvleg, siger Nycke Groot.

I næste weekend møder FCM gruppens førerhold, Vardar fra Makedonien, og allerede tirsdag gælder det Ringkøbing i Dame Håndbold Ligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip