Skuffet City-manager: Mesterskabet er længere væk

Englands regerende fodboldmestre fra Manchester City burde have kørt oprykkerne fra Burnley midt over i dagens kamp i Premier League, men i stedet vandt Burnley 1-0 på scoring af George Boyd i anden halvleg.

Nederlaget betyder, at Manchester City fortsat er fem point efter Chelsea i ligaen. Den afstand kan være øget til otte point, når Chelsea har spillet mod Southampton søndag.

Derfor begynder det at se svært ud for Manchester City i forhold til at genvinde titlen.

Det erkender manager Manuel Pellegrini i hvert fald.

- Så længe der er en matematisk chance, så er der en chance for at vinde. Virkeligheden er dog, at mesterskabet er blevet sværere for os at vinde nu, siger Pellegrini ifølge AFP.

Det var første gang siden 1974, at Manchester City tabte til Burnley, og det var en særdeles skidt optakt til næste uges Champions League-kamp mod FC Barcelona. Spanierne vandt første opgør i ottendedelsfinalen med 2-1 i Manchester.

- Vi leverede en normal præstation, og jeg synes ikke, at vi spillede specielt dårligt. Vi skabte en hel del chancer, de havde en chance, og de scorede et flot mål.

- Men selvfølgelig gør vi noget forkert, når vi ikke vinder den slags kampe, som vi plejer at vinde, fortsætter Pellegrini.

Manchester City risikerer faktisk at miste andenpladsen i næste spillerunde, for Arsenal er nu kun et point efter på tredjepladsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip