Skuffet KIF-veteran: BSV-bomber flår os fra hinanden

admin

425 uger siden

|

22/05/2016

Dagens topnyheder

Semifinalen blev endestationen i årets DM-slutspil for KIF Kolding København, som ellers har vundet DM-titlen i de to foregående sæsoner.

På hjemmebane tabte KIF 28-31 til Bjerringbro-Silkeborg (BSV), som endda havde en sejr på et mål fra den første semifinale at trække på.

Det detroniserede mesterhold havde især svært ved at tøjle BSV's tårnhøje skytte Nikolaj Markussen, der scorede ti mål i søndagens opgør, og det var ifølge KIF-veteranen Torsten Laen hovedårsagen til, at BSV snuppede finalebilletten.

- Jeg synes, Nikolaj Markussen var nøglen for dem. Han scorede fra distancen, og det gjorde, at vi var nødt til at omstille os en smule, siger Laen.

- Vi var nødt til komme mere ud i forsvaret, så blev der mere plads til Michael Knudsen på stregen, mere plads til Sebastian Skube og de andre spillere. Så det var en stor præstation af Markussen, og han var nøglen, synes jeg.

KIF Kolding København har stolte håndboldtraditioner og et bugnende pokalskab, men i denne sæson kommer der højest et sæt DM-bronzemedaljer til.

- For et hold som os er det en stor skuffelse. Vi vil rigtig gerne stå i finalerne, og vi ville også gerne have et hold, som næste år skulle spille Champions League, lyder det fra Torsten Laen.

KIF førte ellers med to mål ved pausen af søndagens kamp, men i anden halvleg fik BSV overtaget, og det er helt fortjent, at BSV vendte kampen, mener Torsten Laen.

- Vi holdt ikke momentum og lavede nogle fejl både forsvars- og angrebsmæssigt mod et meget disciplineret og velorganiseret BSV-hold. Så det er fuldt fortjent, at BSV står i finalen i år, og vi ikke gør, siger han.

/ritzau/