Skuffet lottomillionær: - Jeg var et tal fra at kunne sige op

12/04/2016 17:47

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Mandag ringede Danske Spil til en mand i 40’erne fra København med en rimelig god nyhed, vil de fleste nok mene. Manden havde vundet 3,6 millioner kroner i Eurojackpot i fredagens trækning.

Men da det gik op for den nye lotte-millionæren, at han var uhyggelig tæt på at vinde førstepræmien på 88 millioner kroner, kunne han ikke skjule sin skuffelse.

Læs også: To danskere vinder Lotto-millioner ved en fejl

- Jeg må indrømme, at ligeså glad jeg blev for at have vundet tre millioner, ligeså sindssygt skuffet var jeg over at være så tæt på førstepræmien. Jeg var et tal fra at kunne møde på op på arbejdet og sige op, forklarer han til Danske Spil og tilføjer:

- Det lyder åndssvagt, men jeg var faktisk lidt irriteret over ikke at have det sidste tal. Jeg havde nummer seks, og det var syv, der blev det sidste stjernetal.

Men når det er sagt, så er københavneren virkelig glad for at have fået en solid lønforhøjelse i form af de 3,6 millioner kroner.

Planen er, at han skal have taget pasfoto og lavet et pas, så han kan komme en tur til Australien og besøge sin bedste ven. Flyveturen til Down Under bliver hans første flyvning nogensinde.

Læs også: 7 tips der kan gøre dig til millionær

På sigt har han dog flere ideer til, hvordan pengene skal forsøde hans tilværelse, selvom han på ingen måde har tænkt sig at være en flottenhejmer.

- Du kommer ikke til at se mig i en guld-Lamborghini. Jeg tager det meget stille og roligt. Jeg bor i en et værelses lejlighed, så jeg vil da gerne flytte til noget større, siger han.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler: