Skuffet Magnussen: Jeg vil snart have de første point

Skrevet af admin

17/04/2016

Dagens topnyheder

Racerkøreren Kevin Magnussen er skuffet over sin 17.-plads i søndagens Formel 1-grandprix i Shanghai.

Omvendt mener den 23-årige dansker, at han fik mest muligt ud af sin Renault-racer.

- Vi havde ikke farten i det her løb, og det var lidt svært, men jeg fik det bedste ud af det, siger Kevin Magnussen til 3+.

- Selv om det er svært, så handler det om at være tålmodig, tilføjer han.

I sæsonens to første løb i Melbourne og Bahrain sluttede Kevin Magnussen lige uden for de pointgivende placeringer i top-ti. I Shanghai var danskeren aldrig i nærheden af point.

- Jeg vil gerne snart score point, men det er fortsat tidligt i sæsonen. De to første løb var bedre, så det her var en sur en.

- Vi må komme videre, lære så meget som muligt og få noget fart i bilen, siger Magnussen.

Racerbanen i Shanghai med mange strækninger uden sving var generelt en udfordring for Renault-teamet.

Før løbet havde Kevin Magnussen alligevel luftet et lille håb om point.

- Jeg havde på forhånd sagt, at vi skulle være heldige denne gang, men jeg troede ikke, at vi skulle bruge så meget held.

- Der var ikke nogen, der udgik, og så er vi ikke hurtige nok til at score point. Vi må holde hovedet oppe, indtil vi er hurtige nok, siger danskeren.

Kevin Magnussen kan kigge en anelse misundeligt mod Red Bull-teamet, der har Renault som motorleverandør. Modsat Renault-bilerne har de to Red Bull-kørere Daniil Kvyat og Daniel Ricciardo masser af fart i bilerne.

Kvyat og Ricciardo sluttede som nummer tre og fire i Shanghai, hvor Nico Rosberg (Mercedes) endnu en gang vandt.

- Det fortæller mig, at der er noget at arbejde på ud over motoren, siger Kevin Magnussen.

Trods 17.-pladsen fik danskeren i Shanghai manifesteret styrkeholdet mellem de to kørere hos Renault. Magnussens holdkammerat, briten Jolyon Palmer, sluttede sidst af alle 22 kørere.

- Jeg missede to træninger, og den sidste foregik i regnvejr, så jeg har gjort det godt og fik udkonkurreret min teamkollega.

- Men selvfølgelig er jeg skuffet over ikke at score point. Der skal helst ikke gå særlig langt tid, før det sker, siger han.

/ritzau/