Skuffet mand får fjernet 29 bizarre tatoveringer, efter at teenageidol kalder dem for 'uhyggelige'

En amerikansk mand har spildt knap 30.000 kroner på at udsmykke sin krop med 29 tatoveringer af sit største idol Miley Cyrus, skriver Elite Daily.

Nu har Carl McCoid besluttet at få dem alle sammen fjernet igen, fordi de ikke har vækket samme begejstring hos den unge sangerinde, som han havde forventet.

McCoid har fået tatoveringerne lavet gennem de sidste fem år, og de består blandt andet af hendes navn, ansigt, sangtekster og autograf.

Men selvom de permanente streger egentlig symboliserer ægte fan-loyalitet, så har Miley Cyrus i et nyt interview tilkendegivet, at hun mest bare finder dem grimme og uhyggelige.

Hun fortæller desuden, at hun har blokeret Cark McCoid på diverse sociale medier.

- Jeg troede aldrig, at jeg ville fortryde det. Miley nævnte i et interview, at de er uhyggelige. Det fik mig til at indse, at jeg ikke kan lide dem, siger teenage-idolets største fan.

Han tilføjer, at han er villig til at bruge tusindvis af kroner på at få tatoveringerne fjernet, fordi han gerne vil finde en kæreste.

God plan.

Se de skøre tatoveringer i galleriet herunder.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip