Skuffet Risgård: Sæsonens bedste kamp

AaB spillede onsdag første kamp i playoff-runden til Champions League, hvor holdet spillede 1-1 hjemme mod Apoel fra Cypern. AaB var bedst i kampen, og havde flere store chancer, men misbrugte de fleste.

- Jeg er godt nok skuffet over, at vi ikke vandt i dag. Vi spillede meget bedre end Apoel, og de var ikke særligt gode. Det er virkeligt irriterende, at vi spiller 1-1 i dag, siger Kasper Risgård.

AaB har haft en blandet start på efterårssæsonen, hvor holdet har skuffet i den hjemlige Superliga, men flere gange har leveret flotte præstationer i de europæiske kampe.

- Vi spillede klart vores bedste kamp i hele efterårssæsonen. Hele holdet bevægede sig godt for hinanden, og det er noget, vi har manglet tidligere på sæsonen. Vi kan tage meget med herfra, fordi vi spiller så godt

Nordjyderne kom foran som planmæssigt, men indkasserede et dumt mål i anden halvleg. AaB'erne pressede for at bringe sig i front igen, men det lykkedes ikke, hvilket skuffede holdets store profil i angrebet Nicklas Helenius.

- Vi spillede en fantastisk kamp i dag, og det er skuffende, at vi ikke vandt.

- Apoel havde kun en enkelt chance i dag, men de var skarpe og scorede. Vi har til gengæld mange chancer, men manglede skarpheden til at lave mere end et enkelt mål. Jeg burde også selv have scoret et mål i dag, siger Nicklas Helenius.

/ritzau/