Skuffet Van Gaal: Vi burde holde bedre fast i bolden

Manchester United fik forløsning onsdag aften med 2-1-sejren over tyske Wolfsburg i Champions League.

I en kamp, hvor spanske Juan Mata strålede med scoring, oplæg og godt spil, lykkedes det United at komme på pointtavlen i gruppe B, som nu er helt åben, da alle hold har tre point for to kampe.

Alligevel var det ikke en jublende lykkelig Louis Van Gaal, der efter kampen efterlyste større effektivitet i Uniteds angreb.

- Det var meget vanskeligt, fordi de scorede så tidligt. Derefter gjorde vi det godt. Vi skabte en masse chancer, men vi gjorde det ikke færdigt, og straffesparket var en smule heldigt.

- Så scorede vi, og herefter led vi. Vi burde have holdt bedre fast i bolden i anden halvleg, siger manager Louis Van Gaal til engelske BT Sport.

Hos Wolfsburg kunne en sejr have betydet seks point for to kampe, men alligevel er der optimisme hos manager Dieter Hecking.

- Vi manglede noget held til sidst, men jeg er sikker på, at vi kan bygge videre på en stærk præstation i aften, siger Hecking.

Tyskerne bragte sig foran ved Daniel Caligiuri efter blot fire minutter, men Manchester United kom tilbage, da Juan Mata først udlignede på et straffespark og senere stod for oplægget til 2-1-scoringen, da han serverede bolden for Chris Smalling med en hælaflevering, der snød hele Wolfsburg-forsvaret.

/ritzau/

 

Dagens Gossip