Skuffet Viborg-træner føler sig hårdt ramt

OB besejrede hjemme Viborg med 2-0 i lørdagens Alka Superligakamp.

Trods nederlaget så Viborg-træner Johnny Mølby en helt jævnbyrdig kamp, og han efterlyser nu lidt medgang til sit mandskab.

- Jeg synes, at det var en lige fodboldkamp. Der var nogle små marginaler, der gjorde, at resultatet tippede over til OB's fordel, siger Johnny Mølby

Viborg-træneren er meget tilfreds med sit eget holds præstation, men er noget træt af, at Kenneth Zohore fik lov at bringe OB foran lige inden pausen.

- OB havde store problemer med at spille igennem os. Vi må dog ikke indkassere sådan et mål lige før pausen, hvor vi normalt er rigtig stærke i hovedspillet.

- I anden halvleg pressede vi på, og det var os, som sad mest på det. Vi producerede ikke det helt store, men der var tilløb til noget hele tiden, siger Johnny Mølby.

Kampen blev præget af to kontroversielle situationer, som begge faldt ud til OB's fordel.

Viborg-angriberen Serge Deble fik rødt kort, og ved stillingen 1-0 røg bolden op på Hallgrimur Jonassons arm i OB-feltet.

Johnny Mølby ærgrer sig over, at begge situationer gik imod hans hold.

- Vi føler os lidt hårdt ramt, for det var en fuldstændig åben fodboldkamp. Det havde givet os mulighed for at komme på 1-1, og så tror jeg også, at vi havde haft rigtig god mulighed for at få minimum et point, siger Viborg-træneren.

Viborg-kantspilleren Jonas Kamper er ikke i tvivl om, at der skulle have været straffespark i situationen med Hallgrimur Jonasson.

- Jeg synes, at det var et klokkeklart straffespark, som vi blev snydt for. Jeg ved ikke, om det var sidste mand, og så havde det været et rødt kort også, og det havde ændret kampen fuldstændig, siger Jonas Kamper.

/ritzau/

 

Dagens Gossip