Skuffet Wozniacki: Kvitova lagde vildt meget tryk på mig

Caroline Wozniacki var skuffet efter nederlaget på 2-6, 4-6 til Petra Kvitova i anden runde ved OL-tennisturneringen i Rio.

- Hun lagde vildt meget tryk på mig og fik mig også til at lave nogle uprovokerede fejl. Jeg havde mulighederne i første sæt og havde stort set fordele i alle partier, men udnyttede dem ikke.

- I andet sæt spillede jeg lidt bedre og fik presset hende en lille smule mere. Det er selvfølgelig en ærgerlig følelse, jeg står med lige nu, siger Wozniacki.

Kvitova var meget aggressiv og forsøgte hele tiden at gå efter vinderslagene.

- Det er sådan, hun altid spiller. Men jeg synes, at hun gik ind og spillede endnu mere aggressivt, end hun plejer at gøre. Og det meste lykkedes.

- I andet sæt var der lidt længere dueller, og jeg fik taget bedre imod de første to bolde. Lige pludselig satte hun tempoet en anelse ned, og så kunne jeg være med og presse hende lidt mere.

- Jeg fik også lidt flere førsteserver ind, men det var bare ikke nok i dag, siger hun.

Kvitova begyndte som lyn og torden og bragte sig hurtigt foran med 4-0 i første sæt, og Wozniacki savnede både kraft og præcision.

- Første sæt var svært. Jeg synes ikke rigtigt, jeg fik en ordentlig rytme. Jeg kom ikke godt fra start, men prøvede hele tiden at kæmpe. Fighterviljen var der i hvert fald, og jeg gav ikke op.

- Jeg skal lige sætte mig ned og tænke lidt over kampen og analysere den, for jeg har ikke haft tid til det endnu, forklarer hun.

Wozniacki, som er nummer 54 i verden, er ikke i tvivl om, at hun kan komme tilbage til tennistoppen, men det kræver en periode med stabilitet.

- Først og fremmest skal jeg holde mig fri for skader. Og så skal jeg fortsætte med at arbejde hårdt og blive ved med at spille, siger den tidligere verdensetter.

Oplevelsen med at være med til OL for tredje gang i træk har været bedre på et område.

- Det har været federe denne gang, fordi jeg bor sammen med de andre inde i OL-byen. Det er lidt mere en OL-følelse at bo så tæt på, og det gør OL lidt nemmere, siger hun.

Wozniacki er lige nu i tvivl om, hvorvidt hun også er med i tennisturneringen ved OL i Tokyo i 2020.

- Det ved jeg ikke. Det er svært at sige, lyder det kortfattet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip