Skuldertræk fra Magnussen over tidsstraf

Kevin Magnussen tager det ikke alt for tungt, at han på grund af en diskutabel tidsstraf på fem sekunder satte tre placeringer til og endte på 10.-pladsen ved Formel 1-grandprixet på Monza-banen ved Milano.

- Det bliver bedre og bedre. Sidste gang var det 20 sekunder, siger danskeren med et smil til Viasat efter løbet.

Magnussen blev for 14 dage siden i belgiske Spa idømt 20 sekunder straf for at have lagt for mange hindringer i vejen for Ferraris Fernando Alonso, der ville forbi danskeren.

Denne gang var det en situation, hvor finske Valtteri Bottas ville forbi Magnussen og blev tvunget af banen, der udløste straffen.

- Der var ingen kontakt, så det er deres beslutning. Det har ikke været så nemt for mig de sidste par gange. Men jeg må prøve at analysere det og se, hvad jeg kan lære af det, siger McLaren-køreren til tv-stationen.

Han kørte et fremragende løb, godt hjulpet på vej af en god start, hvor han med den rigtige motoropsætning og et par smarte manøvrer lå på andenpladsen efter første sving.

- Teamet har gjort et rigtigt stort stykke arbejde i at lave en god start. Det er ikke så meget op til mig.

- Jeg havde ikke forventet at holde placeringen. Jeg tænkte, at jeg skulle prøve at holde de andre bag mig indtil pitstoppet, men det lykkedes ikke helt.

- Bilen var god. Den kan køre ræs, og nu ser vi frem til Singapore, siger Magnussen med henvisning til det næste løb i VM-serien, der køres om to uger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip