Skyldig: Lummer lurer filmede 68 gymnasiepiger i badet

Skrevet af Sol Stoffregen

|

03/09/2013

Dagens topnyheder

I går tilstod en 22-årig mand fra Aalborg, at han havde videofilmet 68 gymnasiepiger, mens de klædte om og badede på Hasseris Gymnasium i Aalborg. Det skriver MetroXpress.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Under retssagen kom det frem, at den 22-årige ikke mindre end 44 gange havde sneget sig til at filme de letpåklædte eller nøgne piger i omklædningsrummet. De hemmelige videofilm blev filmet i perioden 11. marts 2009 til 22. november 2010. Da manden begyndte at filme pigerne, uden deres viden, var han 17 år.  

Den 22-årige lurer har også filmet sin lillesøsters veninde, mens hun tog bad hos lillesøsteren en junidag i 2012. Hverken veninden eller lillesøsteren var vidende om, at der blev filmet.

Yderligere har manden hacket sig ind på flere e-mailkonti for at få fingre i fortrolige oplysninger og viderbringe disse.  

Som kompensation for at have krænket de mange unge pigers blufærdighed, erklærede den 22-årige sig villig til at betale en erstatning på ialt 128.000 kroner.

- Det var dumt af mig. Undskyld. Jeg er ked af det, sagde en utilpas 22-årig mand under retssagen, hvor flere af de filmede piger var tilstede.   

Mandag den 9. september falder der endelig dom i sagen.