Skyldig notorisk osteblotter fra Philadelphia spiser kun mozzerella

Taxachaufførernes svar på Gamle Ole, der i de amerikanske medier er blevet døbt ‘Swiss Cheese Pervert’ erklærede sig i går skyldig i retten.

42-årige Christopher Pagano fra Penssylvania er blevet fotograferet flere gange af kvindelige ofre, med sine bukser nede og ost hængende over skridtet. I alle tilfældene har han bedt kvinderne svøbe sin penis i osten.

LÆS OGSÅ: Indrømmer alt: Tilbød penge for ost på dilleren

- Jeg er vild med den måde, schweizisk ost føles mod min penis, skulle han have skrevet til en af kvinderne.

- Enten som skiver af ost, der svøbes om min penis eller et stort stykke ost, der gnides mod mit skridt.

Men det største chok for tilhørerne i retten kom, da Christopher Pagano i retten afslørede, at han slet ikke selv kan lide at spise ost.

- Jeg kan ikke lide ost, bortset fra mozzarella, og det er også den eneste ost, jeg aldrig har brugt på mig selv. Så nej, jeg spiser ikke osten efter at jeg har brugt den til nydelse. Jeg smider det ud. Det er et spørgsmål, jeg altid får, sagde Christoper Pagano i retten.

Her er lidt flere citater fra Gamle Ole i retten:

- Jeg kan endnu bedre lide, når en kvinde bruger schweizisk ost til at give mig nydelse. Eller simpelthen svøber schweiziske osteskiver rundt om min penis og lader mig hænge ud med hende, mens jeg har osten på.

- Jeg har prøvet mange forskellige slags ost, amerikansk, Provolone, chez whiz, Jack og Cheddar, men jeg er nået frem til, at schweizer-ost er det bedste.

- Jeg har været i stand til at tage 700 gram ost på min penis, og haft det på i flere timer ad gangen, før jeg nåede klimaks bare ved at have schweizer-osten på min penis. 

 

Dagens Gossip