Skyskraber i London smelter biler

En ny skyskraber i London virker tilsyneladende som et kæmpe forstørrelsesglas. Men i stedet for at brænde myrer af, er det parkerede biler, det går ud over.

En Jaguar fik i torsdags skader for 8000 kroner, da den holdt parkeret i et par timer nær den 37-etagers høje bygning, som stadig er under opførsel.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Da ejeren af luksusbilen, Martin Lindsat, kom tilbage til bilen, var blandt andet et af sidespejlene bøjet i varmen fra genspejlingen. I vinduesviskeren sad en seddel, som bad ejeren kontakte byggefirmaet. Det skriver BBC.

Firmaet bag skyskraberen, som har fået øgenavnet Walkie Talkie på grund af sin form, har nu lovet at betale for skaderne.

Også en varevogn, som holdt parkeret i genskinnet, har mærket varmepåvirkningen. Her smeltede en flaske sodavand ned i instrumentbrættet.

LÆS OGSÅ: Se de vilde billeder: Hus på toppen af højhus kræves revet ned

- Vi er klar over bekymringen for genskin i 20 Fenchcurch Street og er ved at undersøge sagen, lyder det i en udtalelse fra byggefirmaet.

Myndighederne i London har nu sløjfet tre parkeringspladser, som blev ramt af genspejlingen, indtil situationen er forbedret.

Se billederne af skyskraberen og dens ødelæggelser herunder:  

 

Dagens Gossip