Slagen Nadal savnede rytme mod servestærk tysker

En trist Rafael Nadal erkender, at det var et dårligt øjeblik for ham, at han torsdag røg ud i anden runde af Wimbledon efter nederlag til den useedede tysker Dustin Brown.

Særligt tyskerens gode serv gav problemer for Nadal, som tabte 5-7, 6-3, 4-6, 4-6.

- På specielt den her bane møder du spillere, der ikke ønsker at spille fra baglinjen. Sådan en modstander var han, siger Nadal om den næste to meter høje tysker med de hårde server.

- Du kan ikke lave fejl mod en spiller som ham, der har sådan en stor serv. Han servede, som havde han intet at tabe. Hans andenserv var næsten lige så hurtig som hans førsteserv.

- Jeg havde ingen rytme overhovedet. Jeg ramte ikke bolden tre gange i træk på samme måde. Jeg ramte den ikke, når jeg havde brug for det. Det var, hvad der skete, siger Nadal om nederlaget.

Nadal har altid foretrukket at spille på grus frem for Wimbledons græs, men han har ikke desto mindre vundet grand slam-turneringen i London to gange.

Siden han i 2011 tabte i finalen, er han ikke nået længere end fjerde runde i Wimbledon. Han håber dog at kunne komme stærkt igen.

- Jeg tabte, og det er naturligvis trist. Det var åbenlyst en dårlig dag for mig. Jeg har brug for at acceptere, at det kan ske, for det har jeg gjort hele min karriere.

- Jeg vil fortsætte, for det her er ikke slutningen. Både livet og min karriere går videre, siger Nadal.

Mens Nadal er en garvet spiller på Wimbledons fornemmeste bane, var det første gang at 30-årige Dustin Brown spillede på Centre Court.

/ritzau/Reuters/AFP

 

Dagens Gossip