Slagen Solbakken begræder skader og uheld

FC København tabte for anden uge i træk på hjemmebane i Superligaen, da FC Midtjylland fredag var på besøg og sejrede 2-1 efter en ellers i store perioder FCK-domineret affære.

Hjemmeholdet var uden flere skadede profiler, og manager Ståle Solbakken hænger da også med skuffen efter det andet nederlag i træk.

- Både på og uden for banen er det lidt tungt for tiden. Pierre (Bengtsson, red.) og Nicolai (Jørgensen, red.) udgik begge af træningen i går inden for de sidste fem minutter, og det er meget uvant at have så mange skader så tidligt i sæsonen.

- Spillerne på bænken i dag har kun spillet seks superligakampe tilsammen, og det er sjældent, at vi oplever, at det er sådan, siger Solbakken og tilføjer:

- Samtidigt mangler vi heldet på banen. Vi leverer en meget god præstation og dominerer FC Midtjylland kraftigt i perioder, men på grund af en blanding af manglende kvalitet og held får vi ikke noget ud af det, siger nordmanden.

FCK-keeper Stephan Andersen begik det straffespark, som FC Midtjylland scorede til 2-0 på.

- Jeg hoppede ud for at gøre mig stor og ramte ham. Det var ikke bevidst, og han søgte kontakten, men i og med jeg rammer ham, er det selvfølgelig straffespark, erkender Stephan Andersen, der lige som sin cheftræner er meget ærgerlig:

- Vi spillede en god kamp og skabte chancer nok til at komme på både 1-0 og 2-0. Men marginalerne og kendelserne var ikke på vores side. Vi må bare kæmpe videre, siger Andersen.

FC København har nu Superliga-fri i et par uger i forbindelse med playoff-kampene i Champions League mod tyske Bayer Leverkusen. Første slag afvikles i Parken tirsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip