Slagen Solbakken begræder skader og uheld

FC København tabte for anden uge i træk på hjemmebane i Superligaen, da FC Midtjylland fredag var på besøg og sejrede 2-1 efter en ellers i store perioder FCK-domineret affære.

Hjemmeholdet var uden flere skadede profiler, og manager Ståle Solbakken hænger da også med skuffen efter det andet nederlag i træk.

- Både på og uden for banen er det lidt tungt for tiden. Pierre (Bengtsson, red.) og Nicolai (Jørgensen, red.) udgik begge af træningen i går inden for de sidste fem minutter, og det er meget uvant at have så mange skader så tidligt i sæsonen.

- Spillerne på bænken i dag har kun spillet seks superligakampe tilsammen, og det er sjældent, at vi oplever, at det er sådan, siger Solbakken og tilføjer:

- Samtidigt mangler vi heldet på banen. Vi leverer en meget god præstation og dominerer FC Midtjylland kraftigt i perioder, men på grund af en blanding af manglende kvalitet og held får vi ikke noget ud af det, siger nordmanden.

FCK-keeper Stephan Andersen begik det straffespark, som FC Midtjylland scorede til 2-0 på.

- Jeg hoppede ud for at gøre mig stor og ramte ham. Det var ikke bevidst, og han søgte kontakten, men i og med jeg rammer ham, er det selvfølgelig straffespark, erkender Stephan Andersen, der lige som sin cheftræner er meget ærgerlig:

- Vi spillede en god kamp og skabte chancer nok til at komme på både 1-0 og 2-0. Men marginalerne og kendelserne var ikke på vores side. Vi må bare kæmpe videre, siger Andersen.

FC København har nu Superliga-fri i et par uger i forbindelse med playoff-kampene i Champions League mod tyske Bayer Leverkusen. Første slag afvikles i Parken tirsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip