Slagne portugisere rejser hjem: Skrækkeligt VM

Hovederne hænger i den portugisiske VM-lejr, efter at det torsdag står klart, at Portugal ikke kommer videre fra den indledende pulje.

2-1-sejren over Ghana var ikke nok, fordi Portugals målscore er meget dårligere end USA's, der avancerer på Portugals bekostning.

- Vi spillede et skrækkeligt VM, siger midterforsvareren Bruno Alves, og hans forsvarskollega Pepe er ikke i meget bedre humør.

- Det er en trist dag for alle portugisere, siger Real Madrid-spilleren, der var tilbage på holdet efter karantæne.

Cristiano Ronaldo lavede Portugals sejrsmål 10 minutter før tid, men jublen var til at overse, fordi spillerne var klar over stillingen i den samtidige kamp mellem Tyskland og USA.

- Vi havde mange chancer. Vi vidste, at vi manglede tre mål, for vi kendte stillingen i Tysklands kamp, siger Cristiano Ronaldo.

Trods det skuffende VM-exit har træner Paulo Bento tænkt sig at fortsætte i jobbet og skal nu føre Portugal gennem EM-kvalifikationen, hvor holdet blandt andet løber ind i Danmark.

Bento rejser hjem fra Brasilien med oprejst pande.

- Det var en svær kamp for os. Men der er meget positivt at tage med, selv om vi nu er slået ud, siger den portugisiske landstræner.

/ritzau/dpa

 

Dagens Gossip