Slagtede pony på stranden: Camilla Plums søn tiltalt

Carl Plum, som er søn af tv-kokken Camilla Plum, skal en tur i retten. Nordsjælland Politi rejser tiltale mod de unge mænd, efter de i sommer slået ponyen Tarzan ihjel. Det skriver BT.

Sankt Hans Aften sidste år opdagede en lille pige nogle unge mænd, som var i færd med slagte en lille pony på stranden ved Tisvildleje.

Politiet blev involveret i sagen, og kort efter kom det frem, at den ene af gerningsmændene var Camilla Plums 24-årige søn, og han blev sammen med to 21-årige kammerater sigtet i sagen.

LÆS OGSÅ: TV-kok Camilla Plum slagtede æsel sammen med anholdt søn

Nu har anklagemyndigheden tænkt sig at rejse tiltale mod to af mændene - hvor af den ene er Carl Plum.

- Vi har rejst tiltale mod to mænd i sagen. Det har endnu ikke været muligt at forkynde anklageskriftet, og derfor kan jeg ikke oplyse, hvad de er tiltalt for, siger anklager Jane Gade til BT.

Efter episoden lagde TV-kokkens tvillingesønner Carl og Niels et brev på Facebook, hvor de forsvarede ponyslagtningen.

- Hvad der åbenbart overrasker mange er, at en slagtning af et dyr indebærer, at man tager et liv, og parterer dyret. Det er ikke noget, man gør for sjov. Man koncentrerer sig om at gøre det ordenligt, man sørger for at dyret er afslappet og intet mærker. Ret beset er det ikke mere grusomt end at gå ud i sin have og plukke en squash, skrev de unge mænd, som også beskrev slagtningen af shetlandspony som en smuk gerning. 

 

Dagens Gossip