Slagtilbud: Køb ministerens mis

I et opslag på Facebook sætter Henrik Sass Larsen sin kat, Spætter, til salg. Den socialdemokratiske minister skal nemlig flytte, og det bliver uden Spætter.

Her til formiddag kommer Henrik Sass Larsen med følgende nødråb på vegne af sin kat på Facebook:

"Jeg er en kun lidt over 5 år gammel dame, som ikke kan eller skal have børn. Og lets face it… Jeg er ikke kandidat til at vinde fotokonkurrence for årets mest nuttede kat, men til gengæld har jeg andre fordele. Jeg elsker f.eks. mad, og som ny ejer skal du vide, at jeg påskønner regelmæssig servering, som vil blive belønnet med en masse godt spin", skriver ministeren.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Videre i opdateringen undskylder Henrik Sass Larsen for at hans kat har lagt sig en kende ud på det seneste. Men det er der en helt naturlig forklaring på, ifølge ministeren:

"Og årsagen er den dumme røde kat, der bor i nærheden og som på det groveste jagter mig, uden at nogen gør noget ved det! Såååå, jeg vil gerne have et sted, hvor jeg kan gå ude, men helst uden rødhårede katte", skriver han.

Hvis salgsannoncen har givet dig lyst til at overtage den fem-årige sorte kat, som iøvrigt kan være genert i starten, har Henrik Sass Larsen oprettet en mail specielt til formålet - [email protected] - hvor du kan byde ind.
 

 

Dagens Gossip