Sløve Tottenham henter pligtsejr i Grækenland

06/11/2014

Tre point - og så hurtigt hjem igen. Sådan nogenlunde må facit være for Tottenham Hotspur efter torsdagens Champions League-opgør mod Asteras Tripolis fra Grækenland, der endte 2-1 til englænderne.

Uden af spille sig ud eller imponere på nogen måde gjorde gæsterne deres pligt. De spillede uden risiko og hentede det resultat, de kom for.

Efter 5-1 i det omvendte opgør i London kunne man ellers have håbet på endnu en målrig affære, men det var intensiteten og tempoet slet ikke til.

Tottenham med Christian Eriksen på banen i den første time lagde ellers fint ud og kontrollerede kampen, samtidig med at der blev skabt en del chancer.

Men vi skulle helt hen til det 37. minut, før den første scoring faldt. Khalifa Sankaré begik et temmelig klodset frispark i eget straffesparkfelt, og Andros Townsend scorede fra 11-meter-pletten.

Inden pausen nåede hotte Harry Kane også at score, og dermed har angriberen allerede lavet 10 mål i sæsonen.

Anden halvleg blev en søvndyssende affære - i hvert fald indtil slutminutterne. Indtil da afgav Tottenham frivilligt initiativet i kampen, men Asteras Tripolis var for dårlig til at udnytte det.

I hvert fald indtil allersidst, hvor Jeronimo Barrales fremtvang et straffespark til hjemmeholdet, som han selv forvandlede til mål.

Det gjorde dog ikke den store forskel, og dermed er Tottenham på otte point ligesom Besiktas.

Asteras har fire point, mens Partizan Beograd har ét point. Tottenham kan med en sejr over Partizan Beograd på hjemmebane i næste runde sikre sig videre adgang i turneringen.