SlotssøBadet arrangerer sin første intimkoncert

Skrevet af Elo Christoffersen

|

02/12/2013

Dagens topnyheder

SlotssøBadet vil nu arrangere forskellige intimkoncerter i de smukke og historiske omgivelser i kirkesalen på Sct. Jørgensgaard i Kolding.

Første intimkoncert bliver med den lokale musiker, John Schmidt, der giver en intimkoncert, lørdag den 21. december klokken 20.

John Schmidt, som oprindelig dannede bandet Schmidt & Co og i mange år spillede kopimusik, har gennem de seneste år koncentreret sig om sine egne kompositioner, og det er den oplevelse, John gerne vil give ved denne koncert lige inden jul.

John Schmidt er en garvet Kolding-musiker, som efterhånden har udgivet en del CDer, senest med den meget roste ”Patina”, som udkom i maj 2013. Faktisk er et af de mest spillede numre i 2013 på DR P4, Cirkus, som netop stammer fra den udgivelse.

Da koncerten finder sted få dage inden jul, vil der i koncertbilletten være inklusiv æbleskiver og glögg.

- For SlotssøBadet er det nyt, at vi laver intimkoncerter på denne måde, siger Otto Skak og fortsætter:

- Kirkesalen er ret fantastisk til den type koncerter og akustikken er god, det har vi oplevet ved tidligere koncerter inklusiv en tidligere koncert som John Schmidt gav for nogle år siden, fortæller Otto Skak.

Billetter til koncerten kan fås via SlotssøBadets hjemmeside www.ssbad.dk eller ved henvendelse direkte i receptionen i SlotssøBadet.