SlotssøBadet er med backstage på Smukfest

For tredje år er SlotssøBadet i Kolding med på årets Smukfest i Skanderborg.

Slotssøbadets område til årets festivalgæster er større end tidligere, hvor der rådes på over 800 kvadratmeter med det såkaldte ”Vikingsspa”, som er beliggende perfekt lige ned til de stemningsfyldte Skanderborg søer.

Vikingespa er et indhegnet område, som giver de besøgende en wellness oplevelse ude midt i skoven. Når man har betalt entre, så vil der være mulighed for at få sig et bad i et af de mange vildmarksbade, saunaen eller den opstillede pool.

Der er også mulighed for at få en dejlig afslappende behandling for eksempel fodbad, hovedbundsmassage eller lignende i de særprægede omgivelser.

- Det er nu tredje år vi er med og i år er vi sikker på at successen bliver større end tidligere, idet vi har fået så megen erfaring i opstilling, indretning og ikke mindst markedsføring af området, siger souschef i SlotssøBadet, Edvard Køhrsen.

Smukfest besøges af omkring 60.000 mennesker og festivalen løber fra onsdag til søndag.

- Vi har fået et fantastisk samarbejde op at stå med folkene bag Smukfest, og vi er virkelig blevet udfordret på iderigdom og ikke mindst udførelsen af disse, fortæller Edvard Køhrsen og fortsætter:

- Vi må have levet op til de krav man havde, idet vi i år også står bag dele af backstage området. Alt omkring vand til bassiner på backstage har vi ansvaret for og det vi faktisk temmelig stolte af.

 

Dagens Gossip