Slut med selfies: Derfor forbydes selfiestangen over hele verden

Selfiestangen dukker jævnligt op ved diverse turistattraktioner rundt omkring i verden, men nu er det snart slut. Flere steder er det ifølge Aftonbladet blevet forbudt at tage billeder med den.

Her er de steder, hvor du skal tænke dig om, før du pakker selfiestangen i din kuffert:

Læs mere: Nu er den her: Pinden, der hjælper dig med at lave gode numse-selfies

England: På Emirates stadion og White Hart Lane er det blevet forbudt at bruge selfiestangen, fordi det vurderes, at den forstyrrer de andre gæster og i værste fald kan bruges som våben.

USA: Hvis du skal på museum i USA, må du hellere lade stangen blive hjemme. Den er nemlig bandlyst på både MoMa, The Met og Guggenheim i New York.

Læs mere: Forskere: Mænd som poster mange selfies er med større sandsynlighed psykopater

Frankrig: Centre Pompidou har planer om at forbyde selfiestangen, og det samme gælder for Louvre. Her frygter man, at stængerne kan skade værdifulde genstande.

Slottet i Versailles har også indført forbud, fordi de er bange for, at møbler og kunstværker skal få mærker af turisternes selfiestænger.

Sydkorea: I Sydkorea risikerer du at få en stor bøde, eller ligefrem komme i fængsel, hvis du har en selfiestang med i tasken. Myndighederne mener, at stangens indbyggede Bluetooth-teknologi kan forstyrre det offentlige telenet.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip