Slut med speedway i Parken

Når der lørdag bliver kørt VM-grandprix i speedway i Parken, bliver grandprixet det sidste i København.

Det skriver BSI Speedway, der har rettighederne til grandprix-serien, i en pressemeddelelse.

Selvom begivenheden, som debuterede i København i 2003, er en af hovedstadens store begivenheder, er årsagen til stoppet, at tilskuertallet ikke når op på et niveau, hvor det er muligt at dække omkostningerne til arrangementet.

- København har en helt speciel plads i vores hjerter, og vi har nydt at bringe verdensmesterskaberne ind i centrum af sådan en fantastisk by, siger BSI Speedways administrerende direktør, Paul Bellamy.

- Omkostningsniveauet er simpelthen blevet for højt nu, og vi kan ikke opretholde de store udgifter fremadrettet, siger direktøren.

Parken har hvert år siden 2003 lagt bane til speedway-VM.

Lørdag dyster 15 af verdens bedste kørere i Parken. Fire danskere deltager i grandprixet. Det er Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen, Kenneth Bjerre, og Peter Kildemand. Sidstnævnte har fået wildcard til den danske VM-afdeling.

- Vi ser altid god ræs i Parken, og man kan være sikker på, at Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen, Kenneth Bjerre og Peter Kildemand vil gøre alt for at være den sidste vinder i København, siger Paul Bellamy.

Den 13. september køres der igen speedway-grandprix i Danmark - denne gang i Vojens.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip