Småskadet Messi slipper med skrækken efter undersøgelse

Barcelona-stjernen Lionel Messi kan ånde lettet op, efter at en undersøgelse har vist, at han ikke som frygtet er ramt af en fiberskade.

Messi, der for en uge siden blev kåret som verdens bedste fodboldspiller for femte gang, måtte søndag udgå i pausen, da catalonierne smadrede Athletic Bilbao med 6-0.

Træner Luis Enrique fortalte, at udskiftningen blev foretaget for ikke at løbe unødig risici, og nu kan Barcelona berolige de bekymrede tilhængere: Der er ikke udsigt til endnu en lang skadespause for argentineren.

- Undersøgelser udført på Lionel Messi her til morgen har udelukket en forstrækning, og Messi lider snarere af en smule ubehag, lyder den officielle melding på Barcelonas hjemmeside.

Om Messi kan være med, når Barcelona på ny møder Bilbao onsdag aften i den spanske pokalturnering, melder historien foreløbig intet om.

Det står til gengæld klart, at backen Jordi Alba må belave sig på en mindre kamppause. Den spanske landsholdsspiller måtte også udgå i søndagens kamp med en muskelskade i låret, og det koster omkring ti dage på sidelinjen, oplyser klubben.

/ritzau/

 

Dagens Gossip