Smileys afslører, hvor meget sex du får

Jo flere emoji-smileys du bruger, når du sms’er, desto mere aktivt er dit sexliv. Det viser ny undersøgelse fra Match.com

Datingsitet Match.com har i en stor undersøgelse spurgt 5.600 singler om deres sms-vaner. Det skriver Time.com

Undersøgelsen slog fast, at der var en større sandsynlighed for, at singler, der bruger emojis, havde sex cirka en gang om måneden.

Macth.com fandt også ud af, hvilken slags smileys, deres brugere foretrækker.

Læs også: Har du fundet den rette? 10 tegn på at jeres forhold har nået den komfortable zone

De mandlige brugere er mest til smileys med hjerteøjne, og emojis der kysser, mens kvinderne bedst kunne lide almindelige smileyer, eller smileyer der blinker. 

Blinkesmiley er den smiley, der hitter mest hos både mænd og kvinder.

Ifølge antropolog i biologi, Dr. Helen Fisher, der har hjulpet med at lede undersøgelsen, er emojis er blevet så populære, fordi det hjælper os med at kommunikere mere levende med hinanden. 

- Teknologien er ved at ændre måden vi flirter på dramatisk, men den kan ikke ændre den måde, hjernen opfatter romantik på, skriver hun i undersøgelsen, siger hun til Time.

Det er ikke kun dine sexvaner, som brugen af dine smileys i sms’er kan afslører. Undersøgelsen viste også, at emoji-brugere oftere er på dates, og de har dobbelt så stor chance for at blive gift.

Dr. Helen Fischer fortæller også, at 62% af emoji-brugere rigtig gerne vil giftes sammenlignet med, at det kun er 30% af dem, der aldrig bruger smileys, som gerne vil giftes en dag.

Halvdelen af de mænd og kvinder, der medvirkede i undersøgelsen sagde, at de mener, emojis viser personlighed. 35 procent af begge køn svarede, at smileyerne gjorde det lettere for dem at udtrykke følelser. 

Undersøgelsen spurgte også ind til, hvad der var de største turn-offs, når man sms'er med en, man er interesseret i. Her svarede 54 procent af kvinderne og 36 procent af mændene, at det var stavefejl og forkert grammatik. 

 

 

Dagens Gossip