Snarlig FCN-træner: Jeg kommer med nye idéer

Olafur Kristjansson vil som kommende cheftræner for FC Nordsjælland bygge videre på fundamentet i Farum-klubben, når han overtager efter den afgående succestræner Kasper Hjulmand til sommer.

I søndags var Olafur Kristjansson en tur forbi Farum for at hilse på og se FC Nordsjælland vinde 1-0 over FC København, og mandag overværede han reserveholdets kamp mod AGF.

Den 46-årige træner har store forventninger til fremtiden, og han vil ikke ændre radikalt på tingene, men indføre sine idéer på en balanceret måde.

- Det bliver ikke sådan, jeg kommer med en revolution. Der skal sammen med resten af trænerteamet bygges videre på det fundamentet, som allerede er rigtig stærkt.

- Jeg kommer selvfølgelig med nogle nye idéer, men der skal arbejdes videre på det rigtig flotte arbejde, som allerede er lavet, siger Olafur Kristjansson til klubbens hjemmeside.

Han bliver den første udenlandske cheftræner i FC Nordsjælland, og det bliver en træner med passion for spillet.

- Jeg er nok stille og rolig på det ydre, men med et stort temperament, som jeg forsøger at styre i en positiv retning. Det at være fodboldtræner er uden tvivl min passion - og en stor en af slagsen.

- Jeg glæder mig selvfølgelig ekstremt meget til at komme i gang, men jeg har i første omgang noget, som skal føres færdig på Island, og FC Nordsjælland har også fire kampe tilbage med Kasper ved roret.

- Det er de ting, som der skal være fokus på, men derfor kan jeg da godt afsløre, at jeg glæder mig meget allerede nu, siger Olafur Kristjansson, der ser frem til fredagens udekamp i Superligaen mod Randers FC:

- Jeg håber selvfølgelig, at holdet fortsætter den gode stil fra i søndags og vinder i Randers.

/ritzau/

 

Dagens Gossip