Snart åbner Danmarks største discountbutik

Med discountsektorens største udvalg af frugt og grønt, kød, dybfrost og egen bagerbutik byder KIWI-Bøsbrovej i Randers velkommen til Danmarks største discountbutik. Det meddeler Kiwi i en pressemeddelese.

Når discountkæden KIWI den 18. oktober slår dørene op til landets største og mest velassorterede discountbutik i Randers, indvarsler kæden samtidig nye tider i discountsektoren. For med KIWI-Bøsbrovej åbner den første af en stribe planlagte KIWI-butikker, hvor såvel salgsareal som sortiment langt overgår det, som forbrugerne er vant til at opleve i en discountbutik.
For eksempel tager KIWI-Bøsbrovej konsekvensen af forbrugernes hang til godt bagerbrød. Men i stedet for traditionel bake-off har butikken en selvstændig bagerbutik, nemlig en afdeling af den lokale GuldBageren i butikken. Her sørger den lokale bagermester for, at der er friskbagte brød og kager hele dagen.

- I fremtiden vil vi både åbne normale discountbutikker og nye discountbutikker i storformat, som KIWI-Bøsbrovej i Randers. I dag har forbrugernes forventninger til discount ændret sig, og med vores stor-KIWI’er vil vi både kunne levere lave discountpriser, høj kvalitet og et kæmpe udvalg af ferskvarer og frugt og grønt, siger Carsten Hansen, kædedirektør i KIWI.

Butikken på Bøsbrovej var tidligere en SuperBest. Som led i Dagrofa-koncernens nye strategi er den nu den første butik, der konverteres til en KIWI i storformat. Den kommende KIWI-Bøsbrovej byder på næsten 5.000 varer i sortiment. Det er dobbelt op i forhold til en almindelig discountbutik.
 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip