Snart åbner Danmarks største discountbutik

Med discountsektorens største udvalg af frugt og grønt, kød, dybfrost og egen bagerbutik byder KIWI-Bøsbrovej i Randers velkommen til Danmarks største discountbutik. Det meddeler Kiwi i en pressemeddelese.

Når discountkæden KIWI den 18. oktober slår dørene op til landets største og mest velassorterede discountbutik i Randers, indvarsler kæden samtidig nye tider i discountsektoren. For med KIWI-Bøsbrovej åbner den første af en stribe planlagte KIWI-butikker, hvor såvel salgsareal som sortiment langt overgår det, som forbrugerne er vant til at opleve i en discountbutik.
For eksempel tager KIWI-Bøsbrovej konsekvensen af forbrugernes hang til godt bagerbrød. Men i stedet for traditionel bake-off har butikken en selvstændig bagerbutik, nemlig en afdeling af den lokale GuldBageren i butikken. Her sørger den lokale bagermester for, at der er friskbagte brød og kager hele dagen.

- I fremtiden vil vi både åbne normale discountbutikker og nye discountbutikker i storformat, som KIWI-Bøsbrovej i Randers. I dag har forbrugernes forventninger til discount ændret sig, og med vores stor-KIWI’er vil vi både kunne levere lave discountpriser, høj kvalitet og et kæmpe udvalg af ferskvarer og frugt og grønt, siger Carsten Hansen, kædedirektør i KIWI.

Butikken på Bøsbrovej var tidligere en SuperBest. Som led i Dagrofa-koncernens nye strategi er den nu den første butik, der konverteres til en KIWI i storformat. Den kommende KIWI-Bøsbrovej byder på næsten 5.000 varer i sortiment. Det er dobbelt op i forhold til en almindelig discountbutik.
 

 

Dagens Gossip