Snart transfer-tid: Højbjerg overvejer fremtid i Bayern

Pierre Emile Højbjerg har ikke fået meget mere tid på græsset, siden fodboldspilleren for en måned siden klagede over manglende spilletid i tyskerklubben Bayern München.

Forude lurer vinterens transfervindue, og det sætter tankerne i gang hos den 19-årige landsholdsspiller.

- Det er klart, at i takt med, at man nærmer sig januar, hvor transfervinduet åbnes, så kommer der nogle overvejelser. Men jeg har endnu ikke snakket med nogen klubber, men det er selvfølgelig ikke mit job, siger han.

Han er mandag samlet med landsholdstruppen forud for fredagens landskamp mod Serbien i Beograd. I næste uge skal holdet møde Rumænien på udebane.

Bayern München har endnu ikke meldt ud, om Højbjerg bliver i storklubben sæsonen ud, eller om han eventuelt skal lejes ud til andre klubber.

- Jeg ved, at de i klubben er meget glade for mig. De ser et stort plus i mig. Jeg er 19 år og måske på vej ind i de voksnes rækker. Det er måske nu, at jeg skal få spilletid. Hvis det er i München er det fint, hvis ikke, så må man se de muligheder, der er, siger han.

Højbjerg var endnu engang bænkevarmer, da hans tyske klub i weekenden bankede Eintracht Frankfurt 4-0. Han prøver dog, at få det bedste ud af situationen.

- Jeg skal træne godt og få så meget ud af den situation, jeg har i klubben. Selvfølgelig nyder jeg at være en del af holdet, siger han.

Derfor glæder den unge fodboldprofil sig til de kommende landskampe, hvor spilletiden måske er inden for rækkevidde.

- Jeg nyder hver gang, at jeg er hjemme på landsholdet. Jeg kan få lov til at udvikle mig og få noget international erfaring herigennem, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip