Sneen sætter en stopper for forlystelser i Legoland

Det kolde og snerige vejr i marts måned påvirker arbejdet i Legoland med at gøre parken klar til sæsonstarten på lørdag. Frost og sne forhindrer simpelthen personalet i at få klargjort, prøvekørt og sikkerhedsgodkendt en del af forlystelserne, og derfor vil en del af dem ikke kunne tages i brug på åbningsdagen.

- Vi har til det sidste håbet på et skifte i vejret, og det er ærgerligt, at vi nu må konstatere, at vi ikke kan nå at få parken fuldstændig klar. Vi håber på gæsternes forståelse for, at vi ikke kan påvirke vejret, og beklager, at det må gå ud over deres oplevelse, udtaler Henrik Höhrmann, direktør i Legoland i en pressemeddelelse.

Selvom oplevelsen ikke bliver som en normal tur i Legoland, har parken alligevel valgt at åbne efter planen. Der er tradition for, at parken åbner i weekenden op til påske, som i år ligger meget tidligt. 

I Legoland tør man endnu ikke spå om, hvornår alle forlystelserne kan tages i brug. Det afhænger i høj grad af, hvor længe vinteren bider sig fast. Først når foråret vinder frem, og temperaturen bevæger sig over frysepunktet, kan parken fortsætte arbejdet med at gøre klar til, at gæsterne kan få pulsen op. 

- Sådan et marts vejr er force majeure, og vi brænder naturligvis for at åbne forlystelserne for vores gæster. Men som altid er sikkerhed vores første prioritet og noget, vi aldrig går på kompromis med. Så indtil den enkelte forlystelse er godkendt af myndighederne, og vores personale trænet, åbner vi ikke for forlystelsen, forklarer Henrik Höhrmann.

Legoland.dk kan man dag for dag følge situationen og se, hvilke forlystelser som er i drift.

 

 

Dagens Gossip