Snydt af falske flyttemænd: Kørte af sted, med alt hvad de ejede

En lille familie har mistet alt, hvad de ejer, efter de fik et godt flyttetilbud på Facebook.

22-årige Becky Szenk og hendes forlovede Mark Higgins på 28 mistede materielle ting som møbler og tøj - men blandt flyttelæsset, som svindlerne kørte af sted med, var også en masse personlige uerstattelige fotografier og Becky Szenks forlovelsesring.

- Jeg har aldrig grædt mere i mit liv, end jeg gjorde den fredag eftermiddag. Jeg er så fortvivlet over, at det har taget min forlovelsesring og min babys legetøj, siger hun ifølge Metro.co.uk.

Læs også: Flyttemænd slås med sorte konkurrenter

Familien, der også tæller datteren Aeiyah på syv måneder, vurderer, at de har mistet for omkring 100.000. Blot fordi, de ville spare lidt penge.

På Facebook havde de nemlig fundet en reklame for flyttefirmaet Lee Green, der gav dem et rigtig godt tilbud, da de skulle have flyttet alle deres ejendele til en ny lejlighed 13 kilometer væk.

De skulle blot være opmærksomme på at pakke alle deres ting i kasser og omhyggeligt mærke dem med indholdet, fik de at vide af mændene, som familien beskriver som høflige og omhyggelige.

- Det gik ikke op for mig på det tidspunkt, men de pakkede de mest værdifulde ting først, siger Becky Szenk.

Læs også: Falsk status plager Facebook - fald ikke for fidusen

Nu har de ingenting. ‘Ikke engang et tæppe at sove under’, fortæller de.

- Folk kommer til os og tilbyder de væsentligste ting, men vi har stadig ikke alt. Jeg bliver nødt til at forsøger min datter først. Det er vigtigt, at hun bliver tilgodeset inden Mark og jeg.

Det lokale politi efterforsker sagen som tyveri.

Flyttefirmaet er som sunket i jorden efter svindelnummeret.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip