Socialdemokraterne vil brede væksten ud i hele landet

Det går godt for dansk erhvervsliv, og regeringens tiltag har haft en positiv effekt på dansk økonomi. Fremadrettet skal der være fokus på, at væksten også bliver synlig uden for de store danske byer.

Det siger Henrik Sass Larsen (S) i forbindelse med partiets sommergruppemøde, der bliver afholdt i Helsingør.

- Vi har haft fokus på det private erhvervsliv og på at starte opsvinget der. Det er lykkedes. Det går fremad. Vi har forbedret vores konkurrenceevne og vores eksport, siger han.

I efteråret vil han have fokus på at implementere regeringens vækstplaner og vækstpakker. Henrik Sass Larsen siger, at regeringen vil have fokus på "produktionsdanmark".

- Det giver også mulighed for at satse på, at væksten breder sig fra de store byer ud på landet, siger han.

Mens Socialdemokratiet mener, at diverse vækstpakker har haft en positiv effekt for den danske økonomi, er der ikke meget til overs for den politik, som oppositionen vil føre igennem.

På Socialdemokraternes sommergruppemødet langer finansminister Bjarne Corydon (S) ud efter blå bloks økonomiske politik, som han betegner som "uansvarlig".

- Over for os står et alternativ, der i bedste fald kan betegnes som kaotisk. Venstre står for nulvækst, men uden en plan. Dansk Folkeparti kommer med løfter, der er komplet ufinansierede, siger Bjarne Corydon.

- Det er uklart, hvilket samlet politik, man vil udsætte danskerne for. Det bliver jeg bekymret over, siger han.

Bjarne Corydon vil kæmpe for, at blå bloks "uansvarlige" politik "kommer øverst på dagsordenen i den kommende tid".

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip