Søn af filmhelt taget med stoffer i blodet

En af verdens mest kendte asiatiske stjerner, skuespilleren Jackie Chan, gennemgår i øjeblikket noget af et familiemareridt.

Hans søn, 31-årige Jaycee Chan, er blevet tilbageholdt i den kinesiske hovedstad Beijing sammen med en 23-årig taiwansk filmstjerne, Kai Ko, på grund af mistanke om, at de begge var påvirket af stoffer, skriver ABC News.

Det kinesiske politi udtaler, at begge mænd blev testet positive for at have marihuana i blodet, og begge mænd indrømmede at have taget stoffet. Desuden blev der angiveligt fundet 100 gram marihuana i Jaycee Chans hjem.

Anholdelsen må efter alt at dømme være en stor skuffelse for faderen Jackie Chan, der i 2009 blev udråbt som ambassadør for kampen mod stoffer i Kina.

Den medtiltalte taiwanske filmstjerne, Kai Ko, deltog for bare to år siden i en kampagne, hvor han sammen med andre kendisser udtalte: "Jeg tager ikke stoffer".

Jaycee Chans management, M'Stones International, bringer en undskyldning til offentligheden på deres hjemmeside og skriver dertil, at de vil "administrere hans rehabilitering og hjælpe ham med at komme tilbage på rette spor".

Jaycee Chan er skuespiller ligesom sin far.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip