Søn filmer sin gamle mor i al hemmelighed: Det han ser, da moren åbner døren, gør ham rasende

Sol Stoffregen

425 uger siden

|

17/05/2016

Dagens topnyheder

Af frygt for at nogen nogen skulle forsøge at udnytte hans 89-årige demente mor, havde Laurence Swale installeret flere kameraer i sit mors hjem i det nordlige England. Desværre skulle der snart vise sig at kameraerne var en ganske god investering.

I sidste måned bankede det pludselig på døren i byen Hull hos den 89-årige enke, fru Swale, som åbnede døren og lod en ukendt yngre mand låne hendes toilet. Den toilettrængende person kvitterede med et groft overfald mod den demente kvinde. Det skriver Daily Star.

Overfaldsmanden slår fru Swale i gulvet og sætter sig oven på hende, imens vrider hans flere ringe af hendes fingre. Derefter gennemroder han huset og stjæler hendes håndtaske og flere andre værdigenstande. Se videoen nederst på siden.

Den chokerede ældre kvinde slipper fra overfaldet uden alvorlige skader, men hun er dybt chokeret over på hændelsen og tør ikke forlade sit hjem.

Politiet kunne hurtigt identificere gerningsmanden, da de så sønnens videooptagelser fra morens hjem. Det var den 27-årige Dwayne Hollingworth, der nu har fået en dom på ni år og syv måneders fængsel.

I retten havde dommeren, Jeremy Richardson, følgende kommentar til Dwayne Hollingworth:

- Du er en hjerteløs person, blottet for alt almindelig anstændighed. Dit vedholdende angreb på fru Swale var virkelig modbydeligt. 

Sønnen, 64-årige Laurence, er rødglødende over, at nogen kunne finde på at overfalde hans gamle, demente mor så brutalt. Efter han havde givet politiet videoen, tøvede han ikke med at dele videoen med den lokale avis, Hull Daily Mail, så alle kunne se, hvad der var sket og hvem, der stod bag det brutale overfald.

Dwayne Hollingworth var både fuld og høj, da han begik røveriet.