Søn opfylder morens højeste ønske: Hendes reaktion siger det hele

Mandag den 11. august vil stå som en helt særlig dag for en amerikansk mor, som fik lidt af en overraskelse af sin søn.

Siden 25-årige Corey Wadden var barn har han vidst, at hans mor altid havde drømt om at få en gammel Saab. Derfor har Corey hele tiden haft i bagtankerne, at han ville forsøge at skaffe sin mor drømmebilen. Det skriver Huffington Post.

Læs også: Søn holder sit barndoms-løfte: Overrasker far på hans fødselsdag

Og da moren sidste år mistede jobbet og derfor ikke havde råd til at have en bil, besluttede Corey sig for, at nu var det tid for, at han trådte til.

I mandags troede hans mor, at hun skulle filmes som led i sønnens dokumentarfilm, men i stedet overraskede sønnen hende med drømmebilen - en Saab 99 EMS fra 1973.

Morens reaktion er helt fantastisk. Hun bliver meget overvældet over gaven, som både får hende til at lægge sig på jorden og til at hoppe af glæde.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Optagelserne af moren, da hun får sin Saab, har Corey lagt på YouTube til inspiration for andre i håbet om, at alle vil gøre noget for deres forældre - hvad enten det er stort eller småt.

Den gavmilde søn brugte seks måneder på at finde den helt rigtige bil til sin mor - og yderligere seks måneder på at modtage den og klargøre den.     

Se videoen her:

 

Dagens Gossip