Søn sigtet for faderdrab og usømmelig omgang med lig

En 63-årig mand blev søndag fundet dræbt på sin bopæl i det nordlige Esbjerg, og der kan han have ligget i længere tid, skriver eb.dk.

En 21-årig søn er mistænkt for drabet, og ifølge sigtelsen, som mandag blev læst op i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg, fandt man liget svøbt i plastik i et værelse på første sal. Drabstidspunktet anslås at være efter oktober sidste år.

Den 21-årige søn er af dommeren blevet varetægtsfængslet til 6. februar, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet tog ud til mandens hjem efter at have modtaget en anmeldelse fra en bekymret mand, som ikke kunne komme i kontakt med den 63-årige.

- Anmelderen er en bekendt af den forurettede, sagde vicepolitiinspektør Bent Thuesen til Ritzau tidligere.

- Sønnen var til stede i huset, og de omstændigheder, som vi finder liget under, gør, at vi har valgt at rejse sigtelse for drab, fortalte Bent Thuesen.

Sønnen nægter sig skyldig i drab, men han erkender det faktiske forløb med kvælning. Den 21-årige mener, at han handlede i nødværge.

Der er fortsat mange uafklarede omstændigheder i sagen, og anklagemyndigheden har mandag krævet, at grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre.

Politiets teknikere har været i gang med at granske eventuelle spor fra gerningsstedet, og liget af den 63-årige skal obduceres med henblik på at fastslå omstændighederne omkring hans død.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip