Sønderborg Revy klar med næste hold efter rekordsæson

Skrevet af Holger Madsen

28/09/2012

Mest læste i dag

I Sønderborg kan man allerede nu glæde sig til næste års revy, for bagmanden Leif Maibom er nu klar med holdet.

Revyen har fået titlen "Testet positiv", og det skal man tage helt bogstaveligt.

- For det er jo lidt underligt, at cykelsporten har givet det - at være positiv - en negativ betydning. Det vil Sønderborg Sommer Revy rette op på. Revyen skal være: Positiv -  men også satirisk. Positiv -  men absolut ikke tandløs. Positiv -  men kanterne er slebet af med grovfilen. Positiv -  men først og fremmest sjov, siger Leif Maibom.

Næste år er det 32. gang med sommerrevyen i Sønderborg, og holdet kommer til at bestå af Flemming Jensen, Trine Gadeberg, Jeanne Boel, Kasper Gattrup og Leif Maibom.

Og Leif Maibom har store forventninger til næste års udgave.

- Det er et hold, der har meget at leve op til. 2012 var igen et super revyår i rækken af rekordsæsoner i Sønderborg.  Igen ny publikumsrekord med 25.503 tilskuere på 51 totalt udsolgte forestillinger. Revyen er således hvert år gået frem i publikumsantal lige siden 1997, med en enkelt lille stagnation i 2004, lyder det fra Maibom.

Instruktør på revyen er igen Jan Hertz i tæt samarbejde med Leif Maibom. Vivi Sigaard-Miller tager sig af koreografien, Gitte Geertsen er scenograf og Leila Steenberg klæder hele holdet af og på.

Der er premiere fredag den 24. maj efter tre forpremierer.

Revyen spiller frem til og med den 20. juli 2013.