Sønderborg Sommer Revy: 25 procent solgt til sæson 2014

- Vore to billetsælgere har haft ret travlt i de to måneder, men det er jo en travlhed, vi er meget glade for. Siger Leif Maibom og tilføjer:

- Vi har jo et stigende udbud af oplevelser i området - indenfor teater, sport og koncerter. Det er vi også glade for, for det sætter Sønderborg på landkortet. Men står der Sønderborg på landkortet, skal der også stå Sønderborg på Dankortet. For man kan altså kun bruge ugelønnen én gang, og jeg kan godt være lidt bange for, at vi kan komme til at stå med flere tilbud, end der er kunder til.

Men Sønderborg Sommer Revy ser altså ikke ud til at skulle frygte fremtiden. Interessen er fortsat meget stor, og sjovt nok er det især udenbys gæster, der er de hurtigste til at købe billet.

Det hænger sammen med, at de i mange tilfælde også skal sikre sig overnatning. Så der bliver ikke kun solgt billetter til revyen, der bliver i høj grad også solgt hotelværelser.

Og også den ny-reviderede revymenu ser ud til at blive populær, for også her er købelysten stor.

Der kan fortsat kun bestilles billet pr mail på [email protected] eller direkte fra revyens hjemmeside www.sommerrevy.dk. Men fra den 18. februar næste år åbner telefonerne på det sædvanlige nummer 7442 8702.

 

Dagens Gossip