Søndergaard: AaB-sejr kan frigøre holdet

På et mål af Marco Meilinger vandt AaB med 1-0 ude over Randers FC søndag og tog dermed sin første sejr i denne sæson.

- Det er jo klart, at det var det, vi havde drømt om. Vi vidste godt, at det ville blive svært her i Randers mod et hold, der egentlig leverer en rigtig god præstation mod FCM, sagde Lars Søndergaard efter kampen, der gav AaB den første sejr i Superligaen i sæsonen.

- Vi sluttede sidste sæson dårligt af og fik kun ét point i de sidste fire-fem kampe. Sammenholdt med det, så kan snakken rigtig hurtigt gå, og selv om man forsøger at være upåvirket af det, kan man jo ikke helt udelukke, at man ikke er så afslappet i det, man gør.

- Jeg tror, at det her kan være med til at frigøre nogen ting, ikke at man vinder alle kampe. Men den måde, vi gerne vil spille fodbold på, kræver også, at man er en lille smule frigjort, tilføjede AaB-træneren.

Ifølge AaB's Kasper Risgaard var de tre point et udtryk for en stor arbejdsindsats af gæsterne i søndagens opgør på BioNutria Park i Randers.

- Det var til tider ikke det kønneste fodbold, som vi leverede, men vi kan ikke sætte en finger på vores arbejdsindsats, sagde Risgaard efter sejren.

- Jeg synes, at alle drengene inde i omklædningsrummet viste sig at være mandfolk, og de fightede den hjem hele vejen igennem, tilføjede han.

Risgaard var skubbet frem i angrebet sammen med Christian Bassogog, og han var godt tilfreds med sin egen indsats trods den lidt uvante position.

- Jeg er jo ikke den typiske spidsangriber, og det var jo heller ikke min rolle at lægge helt fremme, men i stedet at finde nogle rum, når vi havde bolden, plus at jeg skulle arbejde meget hårdt, når vi ikke havde bolden, og jeg syntes, at det lykkedes meget fint.

AaB møder i næste runde OB på hjemmebane.

/ritzau/

 

Dagens Gossip