Søndergaard vil nå at vinde DM-guld med Skjern

Mens landsholdskarrieren er sat på pause, så har Kasper Søndergaard stadig store ambitioner på klubholdet Skjern, som er med i både DM-slutspillet, pokalturneringen og EHF Cuppen.

33-årige Kasper Søndergaard valgte for to uger siden at stoppe på håndboldlandsholdet på ubestemt tid, men hos Skjern skal den stadig have fuld gas. Og drømmen er DM-guld.

- Jeg vil rigtig gerne nå at vinde et mesterskab. Jeg håber på, at vi som hold virkelig kan levere både i år, men også næste år, hvor jeg også synes, vi får et rigtigt stærkt hold.

- Jeg synes allerede, vi er på vej til at lave noget i år. Vi spiller godt lige nu, siger Søndergaard.

I 2011 skiftede Søndergaard fra KIF Kolding til Skjern, men de store trofæer er ikke havnet i klubbens pokalskab i den periode.

- Vi har ikke vundet noget endnu, mens jeg har været i Skjern, og det vil jeg meget gerne være med til, lyder det fra højrebacken.

Skjern er lige nu placeret på femtepladsen i grundspillet i Boxer Herreligaen. Med en sejr i den sidste kamp på onsdag ude mod bundholdet Lemvig-Thyborøn kan Skjern avancere i tabellen og sikre sig et bedre afsæt til slutspillet.

Derudover venter afgørende kampe i pokalturneringen, hvor Skjern er med blandt de sidste fire hold, der dyster i Final4 i den sidste weekend i marts.

KIF Kolding København, hvor Søndergaard spillede fra 2007 til 2011, er modstanderen i pokalsemifinalen 28. marts.

- Jeg tror virkelig, at det er muligt. Nu har vi Final4 i slutningen af marts, hvor vi møder KIF Kolding i semifinalen.

- Hvis vi spiller, som vi har gjort i de seneste kampe, så har vi en mulighed for at slå Kolding, så det tror vi meget på, siger Skjern-profilen.

I den anden pokalsemifinale mødes Team Tvis Holstebro og Aalborg Håndbold. Final4 spilles i Gigantium i Aalborg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip