Søndergaard vil nå at vinde DM-guld med Skjern

Mens landsholdskarrieren er sat på pause, så har Kasper Søndergaard stadig store ambitioner på klubholdet Skjern, som er med i både DM-slutspillet, pokalturneringen og EHF Cuppen.

33-årige Kasper Søndergaard valgte for to uger siden at stoppe på håndboldlandsholdet på ubestemt tid, men hos Skjern skal den stadig have fuld gas. Og drømmen er DM-guld.

- Jeg vil rigtig gerne nå at vinde et mesterskab. Jeg håber på, at vi som hold virkelig kan levere både i år, men også næste år, hvor jeg også synes, vi får et rigtigt stærkt hold.

- Jeg synes allerede, vi er på vej til at lave noget i år. Vi spiller godt lige nu, siger Søndergaard.

I 2011 skiftede Søndergaard fra KIF Kolding til Skjern, men de store trofæer er ikke havnet i klubbens pokalskab i den periode.

- Vi har ikke vundet noget endnu, mens jeg har været i Skjern, og det vil jeg meget gerne være med til, lyder det fra højrebacken.

Skjern er lige nu placeret på femtepladsen i grundspillet i Boxer Herreligaen. Med en sejr i den sidste kamp på onsdag ude mod bundholdet Lemvig-Thyborøn kan Skjern avancere i tabellen og sikre sig et bedre afsæt til slutspillet.

Derudover venter afgørende kampe i pokalturneringen, hvor Skjern er med blandt de sidste fire hold, der dyster i Final4 i den sidste weekend i marts.

KIF Kolding København, hvor Søndergaard spillede fra 2007 til 2011, er modstanderen i pokalsemifinalen 28. marts.

- Jeg tror virkelig, at det er muligt. Nu har vi Final4 i slutningen af marts, hvor vi møder KIF Kolding i semifinalen.

- Hvis vi spiller, som vi har gjort i de seneste kampe, så har vi en mulighed for at slå Kolding, så det tror vi meget på, siger Skjern-profilen.

I den anden pokalsemifinale mødes Team Tvis Holstebro og Aalborg Håndbold. Final4 spilles i Gigantium i Aalborg.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip