Søndergaard: Vores fejl koster på dette niveau

Skjern har gjort det over al forventning i Champions League. Men søndag levede Skjern ikke op til forventningerne, da det blev til et skuffende nederlag på 25-29 hjemme til Kadetten Schaffhausen.

Af samme grund var Skjerns højreback Kasper Søndergaard, som scorede fem mål i opgøret, ærgerlig over præstationen.

- Jeg er bestemt ikke tilfreds med hverken min eller holdets indsats. Det var sgu ikke ok. Det var et hold, vi godt kunne have vundet over, og som vi også skal vinde over, siger Søndergaard.

- Vi lavede lidt for mange fejl, og vi lavede for mange dårlige indspil til stregspilleren, som kostede i den anden ende. Det lykkedes slet ikke, konstaterer han.

Selv brændte Søndergaard for mange skud - og især to brændte straffekast gjorde ondt på Skjern-mandskabet.

- Det er det, der sker en gang imellem. Så brænder man. Og vi smed også for mange bolde væk. Det koster på dette niveau, erkender Søndergaard.

Skjern har trods nederlaget otte point og topper stadig gruppen inden de sidste fire kampe.

- Vi er skuffede lige nu. Men vi har stadig alle muligheder, og det ved vi også godt. Men vi har ikke alle muligheder, hvis vi spiller sådan her. Så vi skal virkelig tage os sammen, lyder det fra Søndergaard.

Skjern-træner Ole Nørgaard var skuffet over, at taktikken ikke lykkedes mod Kadetten.

- Vi havde ikke særlig godt kontrol over det. I forsvaret fik vi aldrig kontrol over det i samtlige 60 minutter.

- Jeg havde på fornemmelsen, at vi kunne have spillet 20 minutter mere, uden at vi havde fået bund i det, siger Ole Nørgaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip