Sønderjyder tror på redning trods bundplacering

Skrevet af admin

|

01/12/2013

Dagens topnyheder

Selvom det blev til et enkelt sønderjysk point i superligakampen mod Viborg lørdag aften, er holdet fra Haderslev alligevel at finde under nedrykningsstregen, når Superligaen går på vinterpause senere på måneden.

Det kan godt være hårdt mentalt at ligge i bunden vinteren over, men det er ikke nok til at slå mandskabet ud, lyder det fra Sønderjyske-lejren.

- Vi har prøvet at ligge dernede før. Og vi har været gode til at vende vores position til noget positivt. Så det er jeg sikker på, at vi også gør igen, fortæller sønderjyskes 10'er Nicolaj Madsen.

Også holdets anfører, Niels Lodberg, er rolig omkring bundplaceringen:

- Det har vi alt andet lige forberedt os på. Vi vidste jo godt, at det kunne blive en mulighed. Men derfor er det selvfølgelig ikke sjovt at se på tekst-tv hele vinteren, at vi ligger under stregen.

- Men det er nu engang sådan, som tingene er. Vi kan ikke lave om på det nu her. Vi har til gengæld lavet en aftale om, at det nu drejer sig om at få flest mulige point på kontoen og dermed mindske hullet op til stregen, siger han.

Og hverken Lodberg eller Madsen er klar til afskrive Sønderjyske som superligahold efter sommeren 2014. Tværtimod er begge enige: Sønderjyske bliver oppe.

- Ja, det tror jeg i den grad, at vi gør. Ellers havde vi da et problem, hvis ikke vi troede på, at vi ville overleve i Superligaen efter 33 runder. Men det tror vi helt oprigtigt på, siger Lodberg og bakkes op af Nicolaj Madsen:

- Det er jeg 100 procent overbevist om, at vi gør. Vi ved, at vi kan ramme et meget højere niveau, end vi har gjort i de seneste kampe. Det bliver bedre og bedre. De to seneste kampe har givet fire point, og det luner da gevaldigt på selvtilliden.

Næste og sidste mulighed for point i 2013 er hjemmekampen mod Brøndby 8. december.

/ritzau/