Sønderjysk forårstopscorer: Vi har fire finaler endnu

Sønderjyske kravlede fredag over nedrykningsstregen, da holdet hentede et point på udebane mod Randers FC.

Det er tæt i bunden af Superligaen, men Sønderjyske er inde i en god periode, hvor det er lykkedes at hente mange point.

En af årsagerne til den gode form er, at angriberen Rubin Okotie har lavet syv mål i foråret, hvilket gør ham til Superligaens forårstopscorer.

- Det er dejligt at have lavet syv mål, men vi er nødt arbejde videre. Mine mål betyder ikke noget, hvis vi ikke overlever i Superligaen, siger Rubin Okotie.

Angriberen glæder sig til de sidste fire runder i Superligaen, hvor sønderjyderne er presset til at hente point.

- Det er fire finaler, vi står overfor. Vi må give alt, hvad vi har i de sidste fire kampe, så vi kan få de sejre, som vi har brug for, Vi vil blive i Superligaen, og vi er først glade, når vi er over nedrykningsstregen, når Superligaen slutter, siger Okotie.

Rubin Okotie scorede igen fredag, da sønderjyderne spillede uafgjort med Randers. Målet faldt efter oplæg fra Tommy Bechmann, og netop samarbejdet mellem de to angribere kan være årsagen til, at Sønderjyske overlever i Superligaen.

- Okotie og Bechmann er vigtige for os. De har samlet lavet 12 mål for os, og de er gode til at lægge op til hinanden. Deres samarbejde er en nøgle for os, så jeg stoler på dem, siger Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard.

Lars Søndergaard har stor tiltro til sine spillere, og han er sikker på, at Sønderjyske overlever i Superligaen.

- Det bliver nervepirrende, men jeg er sikker på, at vi har holdet til at overleve.

- Vi er glade for, at det er tæt i bunden, og at vi presser de andre hold. Vi har det i vores egne hænder, og vi kan selv afgøre det. Vi er i god form for tiden, så jeg er fortrøstningsfuld forud for de sidste runder, siger Søndergaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip