Sønderjysk målscorer: Dødboldene blev afgørende

Sønderjyske vandt søndag eftermiddag 2-1 hjemme på Sydbank Park i Haderslev over OB. Bjørn Paulsen og Marvin Pourie scorede sønderjydernes to mål og begge scoringer faldt efter hjørnespark.

Allroundspilleren Bjørn Paulsen var efter kampen tilfreds med sejren og pointerede, at det ikke var tilfældigt, Sønderjyske scorede efter en dødbold.

- Vi var stærke i duellerne og var over nedfaldsboldene med det samme. Vi ved, vi er gode på dødboldene og i dag scorede vi to mål på det, så det var lækkert, siger Bjørn Paulsen.

Netop dødboldene havde været et stort tema i Sønderjyskes omklædningsrum før den vigtige kamp.

- Vi havde inden kampen talt meget om, at det formentligt kunne gå hen og blive afgjort på dødboldene, så vi var godt forberedte, og det var rart at se min bold stryge over i det lange hjørne, siger Sønderjyske-målscoreren.

Cheftræner i Haderslev-klubben, Lars Søndergaard, mente efter kampen, at hans mandskab skulle have lukket kampen og dermed have undgået det store OB-pres til sidst.

- Vi havde mulighederne for at punktere spændingen. Også i anden halvleg selvom vi stod lavt, men den afgørende aflevering var ikke skarp nok, hvorfor det blev lidt febrilsk siger Søndergaard.

Sønderjyderne er nu oppe på ni kampe som ubesejrede, og ligger placeret lunt i midten af tabellen.

- Når man er inde i en god serie, giver det selvtillid, og selvtillid giver point, så nu handler det bare om at forlænge vores gode serie, slutter Lars Søndergaard.

Sønderjyskes næste kamp er på udebane, hvor Brøndby Stadion lægger græs til.

/ritzau/

 

Dagens Gossip