Sønderjyske-boss: Går til vinterpause med et stort smil

Sønderjyske har leveret en god efterårssæson, hvor det inden sidste runde næste weekend er blevet til 28 point i 17 kampe.

Sportsdirektør i Haderslev-klubben, Hans Jørgen Haysen, er glad for det arbejde, der er blevet gjort i efteråret.

- Vi kommer til at gå ind til vinterpausen med et smil, og det bliver kun større, hvis vi vinder den sidste kamp i Esbjerg på søndag. Det hele ser både fornuftigere og sjovere ud, end det har gjort før i tiden, lyder det.

Han pointerer dog, at succesen ikke må blive en sovepude.

- Det giver selvfølgelig arbejdsro i forhold til nedrykningsstregen, men i og med vi går efter at slutte så højt som muligt, så giver det også noget arbejde med henblik på at bygge videre på det, vi har gang i, ligesom kravene vil blive højere.

- I forhold til transfervinduet vil vi også prøve at bygge på, nu hvor det går godt. De spillere vi skal have ind, skal være gode, for dem vi har nu, gør det fantastisk, og det er også værd at kigge i egne rækker, inden vi gør noget, siger Hans Jørgen Haysen.

Cheftræner Jakob Michelsen, der overtog tøjlerne i Sønderjyske i sommerpausen, er glad over sin start i klubben og roser sine spillere.

- Drengene har lavet det bedste efterår i klubbens historie, og det vil kun blive endnu bedre fremover, så det er fantastisk.

- Vi havde en voldsom udskiftning i sommer, og jeg kan ikke rose spillerne nok for det fantastiske omklædningsrum, vi har, og den måde de gamle spillere har taget imod de nye, siger han.

Vinterpausen skal bruges på at skabe endnu bedre relationer mellem spillerne.

- Nu spiller vi i Esbjerg på søndag, og derefter holder vi en fortjent juleferie. I vinterpausen får vi mange gode muligheder for at arbejde mere intenst med spillet, siger Jakob Michelsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip