Sønderjyske er svækket før pokalsemifinale

Onsdag aften tørner Sønderjyske og FC Vestsjælland sammen i den første af to semifinaler i DBU Pokalen.

Sønderjyske må undvære Nicolaj Madsen, der er ude med karantæne, mens Tommy Bechmann, Baldur Sigurdsson og Niels Lodberg døjer med skader. Lodberg er dog kun meldt tvivlsom og derfor indlemmet i truppen.

Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard forudser trods afbuddene en jævnbyrdig affære.

- Det bliver helt sikkert en tæt og intens kamp, som de kampe vi plejer at have mod FC Vestsjælland. Desuden forudser jeg en hårdt kæmpet fysisk kamp, hvor der vil blive gået til vaflerne mellem to fysisk stærke hold.

- Jeg kan forstå, der vil være gratis entré til kampen, og set i det lys viser det jo også, at det for FC Vestsjælland er historisk ligeså vel, som det er for os, siger Lars Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Begge fodboldhold jagter en historisk finaleplads i årets finale i DBU Pokalen, der traditionen tro spilles i Telia Parken i København på Kristi himmelfartsdag i maj.

- Man skal have i baghovedet, at det skal afgøres over to kampe, og det bliver således først endeligt afgjort i Haderslev om fjorten dage, vurderer Lars Søndergaard.

FC Vestsjælland spillede sig i semifinalen ved at slå Brønshøj ud i kvartfinalen, mens Sønderjyske sendte Brøndby ud i mørket med en overraskende 4-2 sejr efter forlænget spilletid for seks uger siden.

Dommer Anders Poulsen fløjter opgøret i gang klokken 18 i Slagelse.

I den anden semifinale tager FC København imod Esbjerg, de to hold spiller den første indbyrdes kamp torsdag aften.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip