Sønderjyske: FCK knuste os i nærkampene

Der var fysikken til forskel, da FC København søndag aften besejrede Sønderjyske med 2-0 i Superligaen.

Det lykkedes aldrig sønderjyderne at stå imod, når københavnerne viste muskler i nærkampene, og derfor blev det aldrig rigtig spændende.

- FCK spillede med højt tempo og stor aggressivitet. De overmatchede os kampen igennem med deres nærkampsstyrke. De har et hold, der er fysisk meget stærkt. De går til den, siger træner Lars Søndergaard.

Det hjalp selvfølgelig heller ikke på de sønderjyske chancer, at holdet kom skævt i gang og lukkede de to mål ind i løbet af den første halve time.

- Det var et slag for os, at de scorede så hurtigt. Vi ville undgå, at de fik troen og euforien fra en god start, men vi kom hurtigt bagud, og så lavede de endda 2-0-målet kort efter. Det var et fuldt fortjent nederlag, det må vi erkende.

- Vi vidste godt, at det var et hold på vej frem. Det er bare ærgerligt, at det skulle gå ud over os, siger Lars Søndergaard.

Angriberen Tommy Bechmann savnede holdets sædvanlige kontrastyrke, der har givet mange point i foråret.

- De pressede os for langt tilbage. Det gjorde, at de for let kom til indlæg, og det gjorde ondt på os, at de scorede så tidligt. Det tog brodden af vores kontraspil, siger Tommy Bechmann.

- Vi har haft nogle svære kampe mod AaB, FCK og OB, hvor vi har undgået at tabe. Vi havde håbet at fortsætte den stime, men sådan skulle det ikke være, konstaterer Tommy Bechmann.

Med nederlaget er Sønderjyske fortsat sidst i Superligaen. Der er tre point op til Viborg over nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip