Sønderjyske før semifinale: Superligaen er vigtigst

Skrevet af admin

27/04/2015

Mest læste i dag

På onsdag spiller Sønderjyske returkamp i DBU Pokalens semifinaler, hvor modstanderen hedder FC Vestsjælland. Sønderjyske tabte det første opgør i Slagelse med 0-2, så der er pres på inden kampen om en plads i pokalfinalen.

Cheftræner i Sønderjyske, Lars Søndergaard, erkender, at han og holdet før semifinalen står i en vanskelig situation i Superligaen, hvilket er med i overvejelserne inden kampen.

- Jeg har det sådan, at jeg faktisk mener, Superligaen er vigtigere end DBU Pokalen, og vi har en utrolig vigtig kamp lørdag mod Silkeborg. Vi skal passe på, at vi ikke sætter os mellem to stole, siger Lars Søndergaard.

Sønderjyske har ikke scoret i de seneste fire kampe, medregnet første pokalsemifinale, hvilket Lars Søndergaard er opmærksom på før kampen onsdag, hvor sønderjyderne skal ud og som minimum score to mål.

- Når man som os ikke scorer mål i øjeblikket, bliver det svært. Derudover skal vi sandsynligvis spille til nul på onsdag for at have en chance. Det hele kan blive afgjort med et mål, siger han.

Cheftræneren, stiller onsdag det stærkest mulige hold med respekt for situationen i Superligaen, hvor netop semifinalemodstanderen FC Vestsjælland er begyndt at røre på sig i bunden.

- Vi stiller med det hold, vi kan, men til kampen mod AaB havde vi kun 15 markspillere til rådighed, så der bliver ikke alverden af muligheder for at ændre en helt masse, siger Lars Søndergaard.

Midtbanespiller, Daniel Jensen, erkender, at Sønderjyske er inde i en periode, hvor marginalerne ikke er på sønderjydernes side, men han tror stadig på avancement.

- På onsdag er det en helt ny kamp, og vi har ikke så meget at tabe, så hvorfor skulle vi ikke begynde at score de mål, der skal til. Vi har alt mulig grund til at tro på det, lyder det.

/ritzau/