Sønderjyske forstærker sig med islandsk kriger

Superligaklubben Sønderjyske har skaffet sig forstærkning til forårssæsonen i form af den 29-årige islænding Baldur Sigurdsson, der starter i klubben efter nytår.

Sigurdsson har været på besøg i Haderslev for at vise sig frem, og sønderjyderne kunne lide, hvad de så.

- Baldur Sigurdsson har været til prøvetræning hos os, hvor han efterlod et rigtigt godt og solidt indtryk. Han kan spille flere positioner i det centrale forsvar og på den centrale midtbane, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

Sønderjyske har gennem årene haft glæde af en række islandske spillere, som man kalder "krigere" og mener er gjort af en særligt stof.

- Han lever til fulde op til den generelle opfattelse af de islandske fodboldspillere. Han kommer til Sønderjyske med en jernvilje, dedikeret indsats og 100 procent professionalisme.

- Baldur Sigurdsson medbringer også en stor portion rutine og erfaring i sportstasken. Han har erfaring fra Champions League-kvalifikationskampe med KR Reykjavik og har flere gange været udtaget til det islandske landshold, siger Hans Jørgen Haysen.

Sigurdsson har spillet i flere forskellige klubber i hjemlandet og har også været forbi den norske klub Bryne.

Kontrakten gælder foreløbig et år med option på forlængelse til sommeren 2017.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip